Groep 5-6

Welkom op de pagina van groep 5-6

Hallo allemaal! Wij zijn groep 5-6.
Dit schooljaar zitten wij bij juf Sabine in de klas. In groep 5 zitten 3 kinderen en in groep 6 zitten 13 kinderen. In totaal zitten we dus met 16 kinderen in de klas. We zijn dus een kleine grote klas. We gaan er met elkaar dit jaar wat moois van bakken! We hebben een heerlijk recept gecreëerd voor een fantastisch, gezellig, leerzaam en betrokken schooljaar.  Deze hangt op onze deur, zodat we daar af en toe even naar kunnen kijken en het ons herinnert aan de ingrediënten.

Dit schooljaar starten we ook in groep 5-6 met de methode IPC. Hierbij komen allerlei vakgebieden aan de orde, zoals Kunstzinnige vorming, Geschiedenis, Natuuronderwijs, Maatschappelijke vorming, Techniek, Internationaal, ICT, etc.
Het thema waar we nu mee gestart zijn is: 'Jong en Oud'.
We hebben in de klas een leerwand van IPC, zodat we telkens terug kunnen kijken en terug kunnen pakken op de leerdoelen waar we per vakgebied aan hebben gewerkt of aan gaan werken. De juf hangt ook veel werkjes op in de klas, zodat iedereen dat van elkaar kan bekijken en dus ook van elkaar kan leren.
Vinden jullie het leuk om ook eens te komen kijken naar wat we leren en doen bij IPC, kom dan gerust na 14.00uur een kijkje nemen in onze klas.

Nieuwtjes

Interview houden