Groep 3-4

Welkom op de pagina van groep 3-4

We zijn een gezellige klas van 19 leerlingen. We hebben les van juf Vivianne en op woensdag is juf Kelly bij ons in de klas.
In onze klas werken we zoveel mogelijk rondom de thema's vanuit de methodes, seizoenen of andere onderwerpen die bij onze belevingswereld passen.
In groep 3-4 werken we graag vanuit de inbreng van kinderen. Zo zorgen we er samen voor dat we een fantastisch schooljaar beleven!

Dit schooljaar starten wij ook met de IPC. Hierbij komen allerlei vakgebieden naar voren, zoals Aardrijkskunde, Geschiedenis, Natuuronderwijs, Kunstzinnige vorming, Maatschappelijke vorming, Internationaal enz. Het eerste thema waar wij nu mee zijn gestart is: `Wie ben ik?'.
In de klas hangt een leerwand van IPC, hierop kunnen wij zien aan welke vakgebieden en leerdoelen wij gaan werken en ook kunnen we terugkijken. Op de leerwand komen ook een paar werkjes te hangen die gemaakt zijn en foto's van ons terwijl wij bezig zijn met IPC.

Nieuwtjes

IPC: De verhalen die mensen vertellen
greenscreen workshop
IPC Thema 3: Magische media